Stavrinos Estates

Πώς να αποκτήσετε την καλύτερη συμφωνία ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο ακόμη και (και από πλειστηριασμό στη Κύπρο).

Η αγορά ακινήτων απαιτεί πολλές επενδύσεις. Επομένως, προτού λάβετε μια απόφαση σχετικά με την αγορά ακινήτου στη Κύπρο είτε είναι Νεόδμητο ακίνητο ή μεταχειρισμένο ακίνητο ή ακόμα και αγορά ακινήτου από πλειστηριασμό στη Κύπρο, θα πρέπει να κάνετε σωστή έρευνα για αυτό. Παρακάτω δίνονται μερικά εύκολα βήματα για να πετύχετε την καλύτερη συμφωνία ακινήτων.

Πάρτε μια ιδέα για το κόστος της περιοχής που θα αγοράσετε το ακίνητό σας.

Η τιμή του ακινήτου ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη. Για παράδειγμα, ένα σπίτι 120 τετραγωνικών μέτρων για αγορά στη περιοχή της Λευκωσίας δεν θα είχε την ίδια τιμή με ένα σπίτι 120 τετραγωνικών μέτρων για αγορά στη περιοχή της Λάρνακας. Ως αγοραστής, θα πρέπει να έχετε μια πλήρη ιδέα για το κόστος της περιοχής. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει το ακίνητο.

Αποκτήστε έναν έμπειρο μεσίτη ακινήτων

Ο ρόλος ενός μεσίτη ακινήτων στη Κύπρο είναι πολύ σημαντικός εάν θέλετε την καλύτερη συμφωνία. Οι έμπειροι κτηματομεσίτες έχουν λεπτομερή γνώση της περιοχής. Έτσι, θα είναι σε θέση να επιλέξουν τις καλύτερες επιλογές ακινήτων για εσάς και δεν θα χρειαστεί να κάνετε την αναζήτηση μόνοι σας. Οι κτηματομεσίτες χρεώνουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό, αλλά αξίζει να το πληρώσετε καθώς επιλέγουν τα καλύτερα ακίνητα για εσάς αλλά σας προστατεύουν και απο λάθος εκτίμησης και περιττά έξοδα. Ιδίως για αγοράκατοικίας μέσα απο πλειστηριασμούς στη περιοχή της Κύπρου θα πρεπει να επιμεληθεί την πρώτη συμφωνία ένας επαγγελματίας μεσίτης. Έτσι θα έχετε πραγματικό όφελος στη τιμή τη αγοράς και φυσικά δεν θα πέσετε σε κανενα λάθος. Εμείς μπορούμε κι έχουμε την εμπειρία και συνεργαζόμαστε με επιτυχία για αγορές /πωλήσεις ακινητων στην Κύπρο ακόμα μέσα από πλειστηριασμό σε συνεργασία με τις Altamira Real Estate (Cyprus) , REMU Real Estate for Sale αλλά και με την GoGordian Real Estate Cyprus

Μην περιορίζεστε σε μία επιλογή

Μια σημαντική συμβουλή για μια καλή συμφωνία ιδιοκτησίας είναι ότι δεν πρέπει να ακούγεται απελπισμένοι ανεξάρτητα από το πόσο σας αρέσει το ακίνητο. Πείτε στον μεσίτη σας να επιλέξει δύο ή τρεις επιλογές που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας. Μετά από αυτό, συγκρίνετε τα ως προς την τιμή, το συνολικό πρότυπο και άλλες παραμέτρους.

Μελετήστε σωστά τη συμφωνία

Πολλοί πελάτες δεν διαβάζουν σωστά τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης ακίνητης περιουσίας. Μόλις υπογραφεί μια συμφωνία και καταλάβετε ότι δεν έχετε περάσει από ορισμένους όρους, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τίποτα. Έτσι, πριν υπογράψετε το έγγραφο, περάστε σωστά κάθε σημείο χωρίς να βιαστείτε. Μπορείτε να ρωτήσετε τον μεσίτη σας εάν κάτι δεν σας είναι ξεκάθαρο.

Παραδείγματα απο πελάτες μας:

Ένας προτιθέμενος αγοραστής βρήκε ακίνητο συγκεκριμένα ένα ακίνητο σε βιομηχανική περιοχή στο Τσέρι και με ενημέρωσε οτι "το βρήκα φθηνό η έκταση του είναι 3200τμ2" και όταν του είπα, μπορώ να το δώ? ναι έχεις δίκαιο του είπα εδώ γράφει οτι η έκταση του είναι 3000 τμ2 αλλά κάτω κάτω που δυστυχώς δεν το πρόσεξες γράφει ότι πωλείται το 1/3 του βιομηχανικού χωραφιού στο Τσέρι, άρα  η έκταση του είναι 1000τμ2 και όχι 3000τμ2 . Με αφορμή του γεγονότος αυτού ο πελάτης έγινε πιστός του μεσιτικού γραφείου Stavrinos estates.

Aκόμη ένα ζωντανό παράδειγμα, κάποιος αγόρασε ακίνητο στην Κύπρο απο πλειστηριασμό χωρίς να κάνει έρευνα αγοράς με τη βοήθεια κάποιου συμβούλου. Συγκεκριμένα έχει αγοράσει διαμέρισμα, αλλά το διαμέρισμα δεν μπορεί να το καρπωθεί ο ίδιος διότι είναι ενοικιασμένο με 200 ευρώ τον μήνα. Το συμβόλαιο μίσθωσης για το διαμέρισμα λήγει μετά από 30 έτη. Το χειρότερο όμως είναι ότι το συμβόλαιο μίσθωσης έχει δοθεί "και νόμιμα" στον προηγούμενο ιδιοκτήτη σαν προκαταβολή. Καταλάβετε πόση ζημιά έχει πάθει ο αγοραστής του διαμερίσματος στην Λευκωσία..

O ρόλος του μεσιτικού γραφείου stavrinos estates είναι να προστατεύει τα δικαιώματα του προτιθέμενου αγοραστή, να ελέγξει αν στο ακίνητο υπάρχουν εμπράγματα βάρη. Αν υπάρχουν επιβαρύνσεις για το ακίνητο και να διαπραγματευτεί με τους οφειλέτες έτσι ώστε να γίνει εφικτή η πώληση των ακινήτων στην Κύπρο.

Το μεσιτικό γραφείου stavrinos estates σέβεται τα λεφτά του προτιθέμενου αγοραστή που θα αγοράσει ακίνητο στην Κύπρο διότι είναι οι κόποι μιας ζωής, για αυτό κάθε προτιθέμενος αγοραστής πρέπει να συμβουλευτεί το μεσιτικό γραφείο stavrinos estates για να κυλήσει ομαλά η μεταβίβαση του ακινήτου και να μην μπει ο κάθε αγοραστής σε περιπέτειες. Το μεσιτικό γραφείο στην Κύπρο Stavrinos estates λόγω της 24χρονης πείρας του, έχει ασχοληθεί με πολλά ακίνητα για αγορά της Κύπρου και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης που θέλει να αγοράσει ακίνητο στην Κύπρο ακόμη και μέσω πλειστηριασμό απο της διάφορες εταιρείες όπως Gordian , Altamira, Remus να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα και να αγοράσει το ακίνητο με επιτυχία. To μεσιτικό γραφείο στην Κύπρο Stavrinos estates επιβλέπει το κάθε ακίνητο στην Κύπρο με κάθε επιμέλεια .Το μεσιτικό γραφείο stavrinos estates επιδιώκει να προστατεύσει τα συμφερόντων των προτιθέμενων αγοραστών ακινήτων στην Κύπρο.

Aκόμη ένα ζωντανό παράδειγμα που αφορά ακίνητα στην Κύπρο είναι κάποιος αγόρασε ακίνητο στην Κύπρο απο πλειστηριασμό χωρίς να κάνει την έρευνα αγοράς. Συγκεκριμένα έχει αγοράσει διαμέρισμα ,αλλά το διαμέρισμα δεν μπορεί να το καρπωθεί ο ίδιος διότι είναι ενοικιασμένο με 200 ευρώ τον μήνα. Το συμβόλαιο μίσθωσης για το διαμέρισμα λήγει μετά από 30 έτη και λέει το συμβόλαιο μίσθωσης ότι τα έδωσε στον προηγούμενο ιδιοκτήτη σαν προκαταβολή. Καταλάβετε πόση ζημιά έχει πάθει ο αγοραστής του διαμερίσματος στην Λευκωσία.

 Με εκτίμηση Panicos Stavrinou Estate Agent LTD

Εγγεγραμμένοι Κτηματομεσίτες Αριθμος μητρωου 497 αριθμος αδειας 166ε

Loading...