Συνεργαστείτε μαζί μας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ STAVRINOS ESTATES

Συνεργαστείτε με μας,

Εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε ακινήτου καλείται να αποφασίσει εάν θα συνεργαστεί με κάποιο μεσιτικό γραφείο για την ανάδειξη και προώθηση του ακινήτου του προς πώληση / μίσθωση.Συνήθως οι ιδιοκτήτες όταν ξεκινάνε να πουλήσουν ένα ακίνητο θέλουν να γίνουν ξαφνικά μεσίτες, με στόχο να γλιτώσουν την μεσιτική αμοιβή. Το αποτέλεσμα είναι να «ταλαιπωρούν» το ακίνητο για μεγάλο διάστημα, στη συνέχεια να το δίνουν στον γείτονα που κάνει τον ψευδομεσίτη ή σε κάποιο αδιάφορο με άδεια μεσιτικού γραφείου, που το καταχωνιάζει σε κάποιο συρτάρι του. Τελικά όταν αντιληφθούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αποφασίζουν να προωθήσουν το ακίνητο στo μεσιτικό γραφείο Stavinos-estates.com. Το ακίνητο σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται χρόνο προσαρμογής να ανακάμψει στην αγορά, αλλά και τις περισσότερες φορές έχει χάσει ένα σημαντικό διαπραγματευτικό τμήμα του που μεταφράζεται ίσως σε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Συμβουλευτείτε το μεσιτικό γραφείο Stavrinos-estates.com που είναι ενημερωμένος για την κατάσταση της αγοράς εκείνη ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεστε και θα σας συμβουλεύσει σωστά για να αποφύγετε λάθη, επιπόλαιες επιλογές, αλλά και βιαστικές απορρίψεις υποψηφίων αγοραστών, κερδίζοντας πάντα πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που νομίζεται ότι θα γλιτώσετε όταν κάνετε εσείς οι ίδιοι τους μεσίτες

Πλεονεκτήματα για τους ιδιοκτήτες για συνεργασίας με Κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com.

Εάν χτυπούσε κάποιος την πόρτα σας και ήταν υποψήφιος αγοραστής του σπιτιού σας, είστε σίγουροι πως θα τον αντιμετωπίζατε σοβαρά. Θα μπορούσατε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και να απαντήσετε σε ερωτήσεις που θα σας κάνει. Η πώληση ενός ακινήτου είναι μία από τις σημαντικότερες οικονομικές συναλλαγές χιλιάδων ευρώ, που θα κάνετε ίσως μία φορά στην ζωή σας. Η πώληση σίγουρα ενός σπιτιού δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη. Θα αναλαμβάνατε μόνοι σας αυτό το ρίσκο της πώλησης χάνοντας ίσως πολλά χρήματα .

Θα ανοίγατε την πόρτα σας στον οποιονδήποτε;

Είστε έτοιμοι να παρελάσουν από το σπίτι σας άνθρωποι που δεν τους γνωρίζετε ή κάποιοι άλλοι μόνο από απλή περιέργεια, άλλοι μόνο για να δουν το ακίνητο σας και να το συγκρίνουν με κάποια διαφορετικά, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είστε έτοιμοι να σας ενοχλούν οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να σας ρωτήσουν π.χ. την τιμή του ακινήτου παρότι αυτή είναι καταχωρημένη στις αγγελίες σας.

Αναθέτοντας το ακίνητό σας στο κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com δεν θα χρειασθεί να ασχοληθείτε ξανά με το ζήτημα της πώλησής του.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com μπορεί να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τον προσδιορισμό της τιμής πώλησης-ενοικίασης ανάλογα πάντα με την προσφορά και ζήτηση στην περιοχή και τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ακινήτου. Οι συμβουλές αυτές σίγουρα μπορεί να είναι και καθοδηγητικές και να περιλαμβάνουν πιθανούς τρόπους βελτίωσης των χαρακτηριστικών που μειονεκτούν, ώστε να επιτευχθεί μία καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα εικόνα του ακινήτου.

Επιπλέον ένα κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com αναλαμβάνει τη καλύτερη δυνατή διαφήμιση- προβολή του ακινήτου σας με διάφορους τρόπους. Καταρχήν με προώθηση του ακινήτου σας στο ήδη υφιστάμενο πελατολόγιο, με email  και sms. Καταχώρηση στην ιστοσελίδα stavrinos-estates.com  η οποία ανανεώνεται καθημερινά Επιτόπιες διανομές εντύπων, κάνοντας έξοδα που επιβαρύνουν μόνο το ίδιο το μεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com και όχι τους ιδιοκτήτες.

Το μεσιτικό γραφείο Stavrinos-estates.com. Παρουσιάζει διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με άλλα συναφή ακίνητα της περιοχής, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του υπό πώληση/ μίσθωση ακινήτου έναντι των άλλων.

Ενημερώνει τους ιδιοκτήτες για τη πορεία του ακινήτου και για τα τυχόν προβλήματα που συναντά καθώς και για τα σχόλια που κάνουν οι υποψήφιοι.

Επίσης το μεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com στην αμοιβή του από την πώληση ενός ακινήτου συμπεριλαμβάνει την διεκπεραίωση πολλών εγγράφων– πιστοποιητικών ,όπως την φοροαπαλλαγή ενός ακινήτου και πολλά άλλα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας πώλησης ,ή ανταλλαγής ή αντιπαροχής .Mπορεί να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα και να γλιτώσετε χρόνο και κόπο  από την  πολύπλοκης γραφειοκρατία. Επίσης   και σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές.

Φροντίζει, στο μέτρο του δυνατού πάντα, να ολοκληρώνει συμβάσεις μίσθωσης ενός ακινήτου με όσο το δυνατόν πιο φερέγγυους μισθωτές.

Η πινακίδα με την αγγελία «αποκλείονται μεσίτες» κινεί συνήθως υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά

Το μεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com στέκεται αρωγός και σύμβουλος στις πιθανές διαπραγματεύσεις που θα χρειαστεί να γίνουν με τον πελάτη καθώς συμβαίνει τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες των ακινήτων είτε από έλλειψη πείρας είτε γιατί είναι συναισθηματικά φορτισμένοι να μην μπορούν ψύχραιμα και αποδοτικά να φέρουν εις πέρας μια διαπραγμάτευση,συναλαγή.

Οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται τακτικά και όταν υπάρχουν νεότερα για την διαδικασία πώλησης, από το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com και δεν θα σας παίρνουν τηλέφωνο 10 μεσίτες και περίεργοι υποψήφιοι αγοραστές τις ώρες που ξεκουράζεστε να σας ρωτάνε παράδειγμα πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι ενώ το γράφεται στην αγγελία.

Η προώθηση και προβολή του ακινήτου απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και δεν μπορεί να γίνει από τον καθένα.

Αν το ακίνητο υποδεικνύεται από διάφορους πωλητές άλλης αντίληψης και φιλοσοφίας τότε θεωρείται σίγουρο ότι με τον καιρό χάνει την πραγματική του αξία ειδικά σε μία μικρή αγορά ακινήτων

Τέλος η αμοιβή του κτηματομεσιτικού γραφείου stavrinos-estates.com προκύπτει εκ του αποτελέσματος που σημαίνει ότι το μεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com αμοίβεται μόνο και εφόσον καταρτιστεί η αγοραπωλησία του ακινήτου.

Πλενονεκτήματα συνεργασίας με το κτηματομεσιτικό γραφείο για υποψηφίους αγοραστές/μισθωτές

Η επιθυμία σας για αγορά ενός ακινήτου έχει καταστεί ανάγκη και δεν ξέρετε πραγματικά από πού να ξεκινήσετε. Ανατρέχετε σε χιλιάδες αγγελίες που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επισκέπτεστε διάφορα ακίνητα που δεν άπτονται πραγματικά του ενδιαφέροντός σας, σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο και χρήμα σε άσκοπες μετακινήσεις, διαπραγματεύεστε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και τελικά απογοητεύεστε από την αναζήτηση και αναβάλετε ή εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας.

Σε κάθε όμως περίπτωση το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com δεν ανεβάζει τις τιμές όπως ενδεχομένως κάποιος να φανταστεί για να αποκομίσει κέρδη. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι πρέπει ο ενδιαφερόμενος για κάποια αγορά, να απευθύνεται σε επαγγελματίες και όχι σε «γυρολόγους» ,πειρατές  του χώρου που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μόνο προβλήματα. Σύμφωνα με τον νόμο κάθε συναλλαγή όπου γίνεται με πειρατή κτηματομεσίτη και όχι αδειούχο κτηματομεσίτη  είναι ποινικό αδίκημα που προβλέπει πρόστιμο ή ακόμη και 6 μήνες φυλακή για τον πειρατή κτηματομεσίτη.

Η ανεύρεση ενός διαμερίσματος δεν είναι εύκολη υπόθεση... Σκεφτείτε με πόσους άγνωστους ανθρώπους (ιδιοκτήτες) θα πρέπει να μιλάτε κάθε μέρα, να σας περιγράφουν τα διαμερίσματα τους τηλεφωνικώς και συνήθως για τον εκάστοτε ιδιοκτήτη το διαμέρισμά του είναι το καλύτερο και να πρέπει να αποφασίσετε πιο από όλα θα δείτε.

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει ή κάνει τον παρακάτω διάλογο:

- Αγοραστής: …και η τιμή που ζητάτε ποια είναι?

- Ιδιοκτήτης: …αυτά θα τα πούμε από κοντά. Ελάτε να δείτε το σπίτι, να δείτε για τι ακίνητο μιλάμε. Τέτοιο σπίτι και τέτοια πολυκατοικία δεν υπάρχει άλλη σε όλη την περιοχή!

- Αγοραστής: …Ναι φυσικά θα έρθω να το δω, αλλά αν η τιμή είναι απαγορευτική για μένα δεν υπάρχει λόγος να το επισκεφτώ.

- Ιδιοκτήτης: …Άμα το δείτε θα μου πείτε ότι ζητάω λίγα….

- Αγοραστής: …Κύριε είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω την τιμή του ακινήτου σας, είτε ζητάτε πολλά, είτε ζητάτε λίγα, γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν μπορώ να επισκέπτομαι ακίνητα που δεν μπορώ να προσεγγίσω οικονομικά.

Πως μπορείτε να απεμπλακείτε από ανάλογες περιπτώσεις? Φυσικά με το αίτημα αναζήτησης και εξεύρεσης ακινήτου στο κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com

Καταρχήν το κτηματομεσιτικό γραφείο Stavrinos-estates.com θα καταγράψει λεπτομερώς τις ανάγκες σας και θα τις καταχωρήσει στο σύστημα αυτόματης διασταύρωσης του γραφείου του με αποτέλεσμα να σας ενημερώσει άμεσα για τα τυχόν διαθέσιμα ακίνητα.

Η αγορά ενός σπιτιού είναι πιθανώς η μεγαλύτερη επένδυση που θα κάνετε στη ζωή σας. Έχοντας το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com όπου είναι ένα έμπειρο κτηματομεσιτικό γραφείο που χειρίζεται τα ακίνητα με επαγγελματισμό σας εκπροσωπεί στην εν λόγω συναλλαγή έχει ακριβώς καλό νόημα. Η αγορά ενός σπιτιού δεν είναι σαν να αγοράζει ένα αυτοκίνητο, ένα φλιτζάνι καφέ ή άλλο εμπόρευμα, για αυτό συνεργαστείτε με το μεσιτικό γραφείο stavrinos-γιατί είναι προς το συμφέρον σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com που σέβεται τόσο το δικό σας χρόνο όσο και το δικό του θα σας δείξει διαμερίσματα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές σας και θα γνωρίζετε εκ των προτέρων όλα τα χαρακτηριστικά του ακινήτου με λεπτομέρεια, όπως φωτογραφίες και video, καθώς και την ακριβή τιμή του. Από τη στιγμή που θα βρεθεί το ακίνητο που θα σας ικανοποιεί, θα αναλάβει τις τελικές διαπραγματεύσεις, την διεκπεραίωση εγγράφων- όπως φοροαπαλλαγή του ακινήτου και διαφόρων πιστοποιητικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωσης μιας συναλλαγής για εσάς με σκοπό το κλείσιμο της συμφωνίας.

Ακόμη το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com μπορεί να σας βοηθήσει στο τομέα της χρηματοδότησης με ενημέρωση σχετικά με τη δυνατότητα δανειοδότησης και που μπορείτε να τυγχάνετε.

Ο μέσος άνθρωπος σε όλη την διάρκεια της ζωής του εμπλέκεται μία έως δύο φορές σε διαδικασία αγοροπωλησίας ακινήτου κατά μέσο όρο και συνήθως με μεγάλη χρονική απόσταση η μία περίπτωση από την άλλη και ίσως σε εντελώς διαφορετικές αγοραστικές συνθήκες.

Το ακίνητο είναι η πιο ακριβή αγορά και πώληση που θα κάνει στην ζωή του ο άνθρωπος και σε αυτή την διαδικασία δεν πρέπει και δεν μπορεί κανείς να γίνεται ξαφνικά ο ίδιος μεσίτης. Συμβουλευτείτε το μεσιτικό γραφείο stavrinos-estates.com που είναι ενημερωμένος για την κατάσταση της αγοράς εκείνη ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεσθε και θα σας συμβουλεύσει σωστά για να αποφύγετε λάθη, επιπόλαιες επιλογές, αλλά και βιαστικές απορρίψεις ακινήτων κερδίζοντας πάντα πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που νομίζεται ότι θα γλυτώσετε όταν κάνετε εσείς οι ίδιοι τους μεσίτες

Το κτηματομεσιτικό γραφείο stavrinos-estates γνωρίζεi ότι έχει πελάτες της και τις δύο πλευρές (αγοραστής – πωλητής), και γνωρίζει στο μέτρο του δυνατού πώς μπορούν να αντιδράσουν και πώς μπορούν να δεχθούν ορισμένους όρους στην συμφωνία που πρόκειται να ακολουθήσει. Είναι σημαντική η γνώση της ιδιοσυγκρασίας και του χαρακτήρα των δύο πλευρών. Οι γνώσεις, στο αντικείμενο της ακίνητης περιουσίας, πάντα κάνουν «θαύματα» σε μια υπόθεση για την γρήγορη αλλά και σωστή ολοκλήρωσή της, που πιθανόν να είναι απλή, αλλά τα δύο μέρη από άγνοια, τελικά μπορεί να μην φτάσουν ποτέ στην συμφωνία, με κακές τοποθετήσεις, χωρίς κανένα βασικό αντίκρισμα και απολαβή.

Εν κατακλείδι  πάντα βέβαια την τελευταία λέξη πάνω στην διαδικασία την έχουν τα δύο κυρίως εμπλεκόμενα μέρη, που και στο τέλος αποφασίζουν την τελική τους προτίμηση.

Κάντε like την σελίδα μας στο facebook για να παρακολουθείτε τα διάφορα νέα της Κτηματαγοράς και τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Loading...